12 august 2016

It is by no means an irrational fancy that, in a future existence, we shall look upon what we think our present existence, as a dream

I dag er det seks år siden, at jeg for første gang tastede mig ind på dette site, oprettede bloggen her og skrev mit første indlæg (som nu er slettet). Hvis jeg skulle følge traditionerne og blogmoden burde jeg afholde en fødselsdagskonkurrence, men det har jeg ikke lyst til i år. Faktisk har jeg slet ikke lyst til noget, for jeg har over en længere periode blevet mere og mere træt af at blogge. Eller det vil sige at skrive det der føles som den samme slags indlæg igen og igen. Det føles simpelthen for intetsigende - jeg har brug for noget andet nu.

Misforstå mig dog ikke, jeg elsker mange aspekter af at blogge. Jeg elsker at jeg har lært en masse mennesker at kende gennem én fælles interesse. Jeg elsker at tage billederne til mine indlæg. Jeg elsker at læse bøgerne og forme en holdning til dem. Men lige nu er det bare bare ikke nok til at holde mig på bloggerformatet.

Så jeg holder pause. På ubestemt tid.

Eller det vil sige, jeg holder pause fra at skrive blogindlæg. Mit youtube- og instagramblogging vil fortsætte - det nyder jeg nemlig stadig fuldt ud!

Så hvem ved? Måske vender jeg tilbage hertil større og stærkere end nogensinde før - lige som Gandalf, Aslan, Harry og hvem der nu ellers er genopstået som en anden Jesus....

Okay, det er nok pladder.

Anna, over and out.

For now...

1 kommentar:

  1. Ah. Jeg kender følelsen. Og den er helt legal. Sommetider er behovet, lysten, tiden og glæden der bare ikke. Og så skal man lade være.

    Tillykke med de 6 år dog! Sejt! <3

    SvarSlet