30 januar 2011

Danmark - Frankrig, Finalekampen

Tror også jeg vil smide en kommentar om håndbold-finalen her. Nå men, jeg så desværre kun 2. halveg(staves?), men den var også rigtig spændende. Jeg ved godt det ikke er særlig nationalistisk sagt, men jeg syntes det var ret sjovt at Ulrik Wilbæk fik et gult kort ;-)selvom mange Er sure over at DK tabte syntes jeg det var ok, helt ærligt Frankrig var bedre, de førte jo stort set hele kampen. Det er sgu flot af DK at de nåede til finale-kampen og fik sølv!
Jeg syntes helt klart det bedste mål vat det der fik kampen til at gå i overtid, sådan!!!
Overtid og kamp til stregen, det var bare to heldige mål hos Frankrig der gjorde at vi fik sølv og ikke guld ;-)

Det var det, vi ses næste gang jeg ligger nået ud...

- Bloggeren

1 kommentar:

  1. Jeg er måske lidt sent ude, men jeg blev simpelthen lige nødt til at skrive en mod kommentar til dit indlæg Bloggeren. Som jeg også har skrevet på min egen blog er jeg lidt muggen over at dommerne var spanske, jeg mener HALLO! Vi har liget slået Spanien. Det ligger ikke fjernt at tænke at dommerne holdt lidt med Frankrig.
    Desuden synes jeg at danskerne var mindst lige så gode som Fransmændene, jeg mener vi scorede et mål på 5 sek. Kan de måske slå den? Lad dem bare tro at de er meget bedre end os, det er der i hvert fald nogen der ikke synes de er og var.
    Bare en "kort" kommentar fra mig ;) tro mig jeg kunne blive ved i en evighed. Vi ses forhåbentlig på min blog. :)

    SvarSlet