22 maj 2011

Julie Maria-koncert i klaverfabrikken

Kunstner: Julie Maria
Opvarmning: Mary May Love og en beatboxer ved navn Roxerloops
Sted: Klaverfabrikken i Hillerød, Truckhallen
Tid: 19/5-2011, 19.30 - 21.30
Rating: ***** - alle fem stjerner
Fordi: Julie Maria var dygtig som altid. På trods af lidt tekniske fejl i starten, klarede hun det rigtig flot. Hun sang mange forskellige sange, deriblandt; 'Gør det kort', 'Evelyn', 'Også om dagen' og 'De har ingenting gjort'. Der blev også sunget nyere sange, min favorit var klart sangen 'Beat', der havde hun meget spontant overtalt Roxerloops til at beatboxe til hendes sang. Det lød fantastisk.
Julie Maria blandede en masse humor ind i hendes koncert, og havde hele tiden publikum med sig. Da hun virkede oprigtig, og ikke bare falsk som så mange andre sangere.
Hun gav to ekstra numre fra 'På kanten af virkeligheden', derefter var det så på vej hjem igen.
Jeg syntes at det var fedt at hun stillede op og sang 'Pagtens'* titelsang på grund af en kommentar på Facebook fra en mor, moren skrev at hendes lille datter glædede sig til koncerten i torsdags. 'Pagtens' titelsang er og meget smuk, så jeg kan godt forstå at Julie Maria sang det.
Det eneste minus var at Julie Maria ikke sang 'Ubestået', da det, efter min mening, er et af de bedste numre hun har lavet. Men det går nok, der var jo så mange andre gode numre.


- Bloggeren

*= Pagten er en julekalender der har kørt på DR1, Julie Maria har sunget titelsangen til den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar