18 marts 2011

Fashionistas vol. 4: Candy

Dette er en 4'er af en serie, men den afslører ikke så meget, men jeg anbefaler alligevel at man læser dem 1-4. (Anmeldelse af 2'eren og 3'eren kommer senere)

Titel: Candy
Forfatter: Sarra Manning
Handling: Nu er det Candys tur til at fortælle sin historie fra da hun flytter ind i lejligheden i London, og til der hvor bogen slutter. Historien omhandler også Candy forhold til hendes forældre og til hendes mentor, Alfie Tanner, på det designersted hun er i praktik som tøjdesigner.
Før boede hun i New York, den mest ubehøvlede by i verden i følge Candy, og til at starte med kan Candy slet ikke klare det utroligt høflige London, hendes bofæller gør heller ikke bedre. Hun bor sammen med den smukke, ærkeengelske Laura, som vandt en modelkonkurrence, den tidligere barnestjerne, hele USAs yndling, Hadley og den den tidligere russiske lommetyv, nu model, Irina.
Rating: ***** (3 stjerner)
Fordi: Spændende, men ligegyldig. Altså den er okay, men den siger mig virkelig lidt. Men nogle gange er det meget rart ikke at skulle tænke særlig meget når man læser en bog, og her tænker man ikke særlig meget. Lad mig tegne et billede af min holdning til bogen: Forsiden er det bedste ved bogen, og den er tilgengæld ret fed, men der skulle altså være brugt flere ressourcer på selve bogen og ikke kun på forsiden.

- Bloggeren

Ingen kommentarer:

Send en kommentar