17 april 2012

CO2-dagbog

Titel: Laura Browns CO2-dagbog 2015
Forfatter: Saci Lloyd
Handling: Efter en voldsom storm, kaldet Den Store Storm, indfører den engelske regering, som det første land i EU, CO2-rationering. Laura Brown, en teenagepige med en familie der er er ved at falde fra hinanden, fører dagbog igennem det første år med rationeringen. Hun fortæller hvordan det er at leve i England efter rationering er trådt i kraft og stadig forsøge at være en normal teenage i det 21. århundrede.
Rating: ***** (3 stjerner)
Fordi: En forudsigelig og overfladisk historie om en livsstilsforandring i en af England teenageres hverdag. Som I nok kan hører, er jeg ikke videre imponeret. At ens far er ved at falde fra hinanden og ens mor er lige så tæt på et sammenbrud, det går man da mere op i end hvad naboer gør for at "overleve" rationeringen. Og man nævner det lidt mere end i et par sætninger en gang i mellem.
Jeg havde nu heller ikke rigtig lyst til at læse den, fordi den var så urealistisk for mig. Det er nu rigtig ærgerligt, fr det er et vigtigt emne, og det ville være en god måde at formidle budskaber til os unge, på en måde vi kan forstå og sætte os ind i. Det er nemlig en rigtig god ide at fortælle om global opvarmning på den måde, det må jeg dog give Saci.

- Bloggeren

Ingen kommentarer:

Send en kommentar