08 august 2012

Skammerens Datter

Titel: Skammerens Børn 1: Skammerens Datter
Forfatter: Lene Kaaberbøl
Forlag: Forum

Handling: Dina e 11 år gammel, hun bor i Lindehuset, i Birkene, sammen med sin storebror Davin, lillesøster Milli og mor, Skammeren. Dina har arvet morens Skammerevner, og hun  hader dem, for ingen i landsbyen tør kigge i hendes øjne, og ingen af børnene vil lege med hende. En dag kommer der skal have hjælp af Dinas mor. Efter nogle dage kommer der endnu en mand, han siger at Dina skal hjælpe sin mor. Derfor tager Dina straks afsted med en mand der kun har fortalt hende sit navn, Drakan. Og da Dina ankommer til Dunark, hvor hendes mor befinder sig, finder hun ud af at hendes mor slet ikke ønsker hun er der.

Bedømmelse: ***** (4 stjerner)
Anmeldese: Også her er der mangel på kommaer, og det er irriterende, for man kan ikke altid forstå meningen med sætningen. Man kan selvfølgelig altid læse sætningen igen og igen indtil man forstår den, men slår lidt skår i læseglæde, det er federe, når man bare kan glide igennem en bog.
Jeg har læst den før, men det bliver den ikke dårligere af, for det er dejligt at genopleve det hele en gang til og genopfrisk det man havde glemt. Lene Kaaberbøl har en fantastisk skriveevne, så det er altid en fornøjelse at læse bøger skrevet af hende.

- Bloggeren

Ingen kommentarer:

Send en kommentar