08 november 2012

Pretties

Titel: Pretties (Uglies-serien 2)
Forfatter: Scott Westerfeld
Forlag: People's Press Jr.

Spoiler Alert!!
Handling: Tally er blevet Smuk, den drøm hun har haft siden hun var lille er nu gået i opfyldelse. Sammen med hendes venner fester hun hver eneste aften og sover rusen ud hele dagen. De Smukke menneskers liv.
Hele grunden, til at Tally i første omgang er gået med til at blive Opereret, er fordi hun gik med til at afprøve nogle piller. Pillerne skal fjerne en slags "hjerneskade" som bliver, hvad kan man sige; aktiveret ved operationen.
Problemet for dette projekt er at "hjerneskaden" også gør sådan at Tally ikke kan huske noget om det, og det er der problemerne starter.

Bedømmelse: ***** (3 stjerner)
Anmeldelse: Westerfelds fremtidsunivers er stadig helt fantastisk og detaljerne fungere også rigtig godt. Man sidder stadig fanget og elsker stort set hvert øjeblik af oplevelsen :D Men, men, men, den kan bare ikke slå bog 1, jeg synes, der er flere passager, der bare tager sider, så den kan blive ca. lige så lang som nr. 1. Flere platte scener er der også. Man kan forsvare disse scener ved at sige at det skrives som karaktererne tænker, og "Pretties" er det ikke den store intelligens, der er i fokus...
Men på trods af de lidt ligegyldige passager, var jeg glad og underholdt hele tiden. Det var en god, men overfladisk, 2'er.
Spænding og action er der masser af hele tiden, Krim'erne laver hele tiden action-spækkede ting, bl.a. springer de en svævende skøjtebane i stykker. Virkelige vilde ting. Slutningen er da også helt vild, en rigtig cliff-hanger. Man skal så meget læse nr. 3.
Knus

- Bloggeren

Ingen kommentarer:

Send en kommentar