05 februar 2013

Top 10 tirsdag

Top 10 tuesday (dansk: top 10 tirsdag) er et begreb fra bloggen The Broke and The Bookish, hver uge kommer der et nyt emne, og denne uges emne er Best. Bookish Memories

1. Bogforum 2013
Nu var jeg ikke rigtig med sidste år, desværre, så jeg glæder mig rigtig meget til i år

2. Når jeg skal til London og opleve alt det Harry Potter-bøgerne begyndte.

3. Da jeg startede med at blogge.

4. Selvfølgelig, da jeg købt min første Twilight-bog. Ja, selvfølgelig var jeg med på den, og det var en kæmpe ting for mig, endelig eje min egen bog fra den populære serie.

5. Startede med at læse for real, det var 'Det lille hus på prærien' der rigtig vakte interessen for at læse, og derfra var jeg ike til at stoppe.

6. Mine ture på biblioteket, jeg havde faktisk en tradition, hvor vi var flere piger der mødtes og hyggelæste sammen en gang om ugen. Hygge, læsning og veninder på biblioteket, det var hyggeligt.

7. Harry Potter (Selvfølgelig!)
Åh ja, starten, hvor min far havde lånt første med hjem fra biblioteket, fast besluttet på at nu skulle jeg møde Harry Potters verden i en alder af syv. Jeg kan huske min far viste mig bogen og jeg begyndte at kigge i den fast besluttet på at finde de billeder der jo altid er i bøger (note: jeg har nu lært, at det er der ikke altid). Og fra den dag vi begyndte med at læse bogen, har jeg håbet på et brev, også selvom jeg er langt over optagelsesalderen.

8. Da jeg modtog mit første anmelder bogeksemplar, det er ligesom der, hvor enhver bogblogger føler at nu er det for real, fr nu bliver man anerkendt.

9. Da jeg købte min iPad. For ja, jeg bruger den rent faktisk til at læse, en gang i mellem... Men gratis bøer og mulighed fo at låne de andre, der er jo genialt. Og så behøver man ikke en gang at rejse sig for at hente endnu en bog.

10. Da min far fik sat min bogreol op på væggen, det så så godt ud, de 2 uger hvor den fungerede, og så faldt den nederste hylde på gulvet, og nu har hylden ligget på gulvet i de sidste 6 måneder.

- Bloggeren

2 kommentarer:

 1. Heeeeej :)
  Det er en virkelig fin blog du har, jeg er blevet fast læser :) og håber du vil komme et smut forbi min http://siimonefriis.blogspot.dk/

  Knus Simone

  SvarSlet
 2. Tak Simone :) det er en super fin blog du har, er rigtig vild med dine skønne billeder :)
  Knus og kram og alt godt :)
  Anna

  SvarSlet