01 april 2013

Fantastic Beasts

Titel: Fantastic Beasts & Where To Find Them - By Newt Scamander
Forfatter: J. K. Rowling
Forlag: Bloomsbury

Handling: Bogen er udformet som var det en lærebog man kunne finde i en hvilken som helst taske på Hogwarts. Ja nemlig, denne bog er er en ekstrabog til Harry Potters univers ligesom Barden Beedles Eventyr.
Der er et afsnit til hvert af de væsner man møder i bøgerne, men man læser også om helt nye væsner som ikke en gang bliver omtalt i de syv bøger.

Bedømmelse: ***** (4 stjerner)
Anmeldelse: Når man er en Potter-fan, så er da nødt til at læse de der ekstrabøger, ik? Det mente jeg i hvert fald da jeg stødte på dem i shoppen i The Making of Harry Potter-studierne! Den bedste tur nogensinde, at tage til Leavesden for at se studierne er noget man bare skal, hvis man har muligheden for det og er HP-fan. Det er så godt lavet, mega nice!
Tilbage til bogen; som passer perfekt ind i universet med min yndlingsbrilleabe. For det første passer de ting der står i bogen rigtig fint med den egentlige historie, og for det andet passer forsiden jo også rigtig fint ind i den der gammeldags biblioteksstil som der bliver brugt i både bøger og film.
Og så to små ekstra ting, en ting der gør bogen til en rigtig Hogwartsbog. Dumbledore har skrevet forordet til bogen, Harry, Ron og Hermione har skrevet små noter i bogen. De to ting gør bogen mere underholdene at læse.

- Anna

Ingen kommentarer:

Send en kommentar