17 april 2013

Love Hina

Spoiler Alert! Hvis du følger linket her så kan du læse anmeldelsen til de første 3 hæfter (omnibus 1). Der er godt nok ikke fancy farvede stjerner på sitet, men de tre bøger har fået samme karakter som de næste 3.

Titel: Love Hina 4-6 (omnibus 2)
Forfatter: Ken Akamatsu
Forlag: Kodansha Comics

Handling: Hverken Naru eller Keitaro blev optaget på Todai, så nu skal de finde ud af, hvad de så skal gøre. De er nemlig lige kommet tilbage fra deres sommerferie, og der skal til at tages et valg om hvad de nu skal gøre. Naru vælger straks, da hun jo ikke har været ronin før, at hun vil forsøge at tage optagelsesprøve til Todai igen. Men Keitaro er usikker, han har jo allerede forsøgt sig mange flere gange end mange andre, og den pige han, som 4-årig, lovede at komme ind på Todai - han ved ikke en gang hvem hun er. Samtidig begynder Narus og Keitaros venskab at udvikle sig.

Bedømmelse: ***** (4 stjerner)
Anmeldelse: Aaaawh, mangaer, det er så hyggeligt. Det der med at kigge på alle de fine tegninger og læse en hyggelig historie, det er da bare dejligt :) Altså, manga, det er jo meningen at den skal være kort og underholdende, altså underholdende på den japanske lidt finurlige måde. Og hvis jeg ikke lige havde valgt at købe omnibus-versionen, som er 3 bind samlet i et, så havde den også været kort. Så, søde mennesker, hvis i gerne vil læse dem, så vælg at købe et bind af gangen, det er nemmere.
Nå, men nok om det. Lad os lige kigge lidt på indholdet i bogen, som passer rigtig fint i forhold til de tidligere bind. Der er rigtig god sammenhæng mellem bøgerne, og det gør det nemt at følge med i hele forløbet. Og her spiller personerne en stor rolle, for det er dem, det hele handler om, derfor er det jo også dem, der skal holde sammen på hele historien. Hvilket de også gør, det eneste jeg efterlyser er at der er lidt mere dybde og lidt mindre ensartethed. Okay, jeg skal måske lige forklare hvad jeg mener med ensartethed. Altså, jeg synes der var lidt for meget af det samme i den her omnibus. Hvert eneste kapitel er om det samme, og der er ikke en eneste ændring. Mens alt andet har udviklet sig, har den her ting forblevet næsten det samme i begge omnibusser.

- Anna

2 kommentarer:

 1. Haha, er helt forarvet over hvordan genrene for bøger skifter, af dem du læser. Troede ellers til at starte med at du kun læste sådan nogle fantasy bøger. Men det viser sig vil til at være alt hvor der står bogstaver på ;)

  Tammelam
  http://pompoeseteselskab.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, du har set lige igennem mig - det er jo præcis det jeg gør :P
   Velkommen tilbage forresten :)
   Anna

   Slet