19 december 2010

21-12-2010 - 23-12-2010

21. december

Titel: Grimms Manga (Manga)
Forfatter: Kei Ishiyama
Handling: Der er flere små historier, nyfortolkninger af Grimms historier.
Rating:***** (5 stjerner)
Fordi: Jeg er ret vild med den, fordi Kei giver de gamle fortællinger nyt liv. F.eks. er Hans rigtig selvglad i Hans og Grete og Ulven er slet ikke så ”ulvet” som i Brødrene Grimms historie.
Slutning: Der er flere forskellige slutninger, en per fortælling, der er fem fortællinger.


22. december

ADVARSEL: DETTE ER SPIDERWICK FORTÆLLINGERNE 2 HVIS DU LÆSER VIDERE ER DET PÅ EGET ANSVAR, DET KAN AFSLØRER MEGET!

Titel: Øjet i stenen (Spiderwick fortællingerne 2)
Forfatter: Tony DiTerlizzi og Holly Black
Handling: Simon er fanget og Jared og Mallory tager ud for at befri ham. For at finde og befri Simon må de have noget hjælp og de finder ud af at Athur Spiderwick havde en ”kæle” grif, som han fløg rundt på.
Rating:***** (3 stjerner)
Fordi: Den er ALT for kort men historien og ideen er god. Jeg er ret vild med alle de væsener Holly og Tony har fundet på og tegnet, det er ret fedt.
Slutning: DA det jo er 2'eren af en serie på fem, slutter selvfølgelig meget åbent. Og da jeg heldigvis har hele serien kunne jeg nemt læse de andre. (Og dem skal jeg nok anmelde hvis i ønsker (-;)

23. december

ADVARSEL: DETTE ER FRUITS BASKET 4 HVIS DU LÆSER VIDERE ER DET PÅ EGET ANSVAR, DET KAN AFSLØRER MEGET!

Titel: Fruits Basket 4 (Manga)
Forfatter: Natsuki Takaya
Handling: Toru, Yuki og Kyo skal starte i 2.g og Hatsuharu og Momiji starter på skolen. På første skoledag dukker Akito op og taler med Toru og Yuki. Slangen dukker også op for at hilse på Toru. Samtidig med alt det, er det pludselig gået et år siden Toru mor er død, og sammen med Yuki, Kyo og hendes bedste veninder tager Toru ud til graven for at mindes hende.
Rating: ****(4 stjerner)
Fordi: Jamen, skulle den have mindre, jeg er lige præcis målgruppen for de bøger så den kan ikke få en værre rate. Nå, men den har det hele, humor(sort japansk humor, ret mærkelig, det er det der gør den sjov), tegninger(det er jo trods alt en manga) og handling der fænger.
Slutning: Der er ikke nogen rigtig slutning, så jeg kan ikke rigtig fortælle hvad jeg syntes om slutningen. Slutningen er simpelthen for åben.


1 kommentar:

  1. sikke en fed blog du har! :)

    kig forbi min, og evt. bliv fast læserhttp://thatbeautyentertainer.blogspot.com/

    SvarSlet