06 december 2010

6-12-2010

6. december

Titel: Mobbet
Forfatter: Sue Mayfield
Handling: Mobbet foregår i vor tids England. Anna, som er hovedpersonen, begynder på en ny skole. Hun bliver ret hurtigt venner med klassens populæreste pige, Hayley. En dag bliver Hayley træt af at være sød mod Anna, så hun begynder at mobbe hende. Det bliver værre og værre, og til sidst kan Anna ikke klare det mere, hun prøver at begå selvmord, heldigvis finder hendes mor hende inden det er for sent. Mens Anna ligger på hospitalet prøver hendes forældre at finde ud af hvorfor hun forsøgte at begå selvmord.
Rating:***** (5 stjerner)
Fordi: Jeg kan simpelthen ikke lide gysere, denne bog er ikke i gyser-genren, men den er næsten lige så uhyggelig. Tænk at hun prøver at begå selvmord, det kan jeg slet ikke fatte. Den får hele fem stjerner da den er så godt skrevet og man virkelig kan leve sig ind i Anna, hendes mor og den sidste fortællers karkter. Jeg syntes alle (piger) skal læse den.
Slutning: Den slutter som den skal ikke for åbent ikke for lukket, ingen bøger skal sluttes for åbent. Så der har bogen scoret endnu en stjerne. Sue Mayfield er fantastisk til at skrive!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar