23 september 2011

Prinsesseakademiet

Titel: Prinsesseakademiet
Forfatter: Shannon Hale
Handling: Bjergpigen Miri bor i en landsby ved stenbruddet i Eskelbjergene. I stenbruddet arbejder alle fra landsbyen på at bryde vegasten. De mindste er vandbærer, mens de større bryder stenene. Miri er 14 år, langt over den alder hvor man starter med at arbejde i stenbruddet. Miri har altid plaget sin far om at arbejde i stenbruddet lige som de andre, men hendes far har hver gang sagt nej. En dag kommer der nogle folk til landsbyen, de siger at prinsens kommende hustru findes i Eskelbjergene, for sådan er det spået. De siger også at der bliver oprettet et såkaldt prinsesseakademi, hvor alle piger i en bestemt aldersgruppe skal gå på, for at lære hvordan man er en rigtig prinsesse.
Rating: ***** (4 stjerner)
Fordi: Overvej lige at blive prinsesse fordi din by blev udvalgt. Det kunne måske være meget sjovt. Det er i hvert fald, hvad denne bog handler om. Jeg er en rigtig prinsessepige, besat af de flotte kjoler, kroner, fester osv. Så bare titlen passer rigtig godt til mig ;-)
Selve bogen er meget o, Miri er en god hovedperson, hun passer perfekt til kravene; sød, ledertype, tror ikke på sig selv, you know. Det samme gør samme gør personerne omkring hende, alle lever helt op til kravene, godt :-D
Også historien er rigtig god, man kan ikke andet end at føle med Miri hele vejen igennem.

- Bloggeren

Ingen kommentarer:

Send en kommentar