01 oktober 2011

Evermore

Titel: De udødelige 1: Evermore
Forfatter: Alyson Nöel
Handling: Ever er den eneste overlevende af hendes familie, efter hele familien var ude for et trafikuheld, pga. en skræmt hjort.
Kort efter ulykken, på hospitalet, ser Ever mærkelige ting, så som farver rundt om alle personer hun ser og hendes afdøde lillesøster. Også efter hun er flyttet hjem til sin tante, kan hun se disse ting, hun kan også læse tanker, og ved en enkelt berøring kan hun også se hele personens livshistorie. Men alt det gør hende bange, hun ønsker det ikke. På skolen er hun en freak, taber og outsider, og der går ikke en dag, uden hun bliver mindet om det, derfor vil hun ikke have at der er mere der skiller hende ud fra mængden.
Rating: ***** (3 stjerner)
Fordi: Evermore minder en del om Twilight og Vampire Diaries, med ham den pæne, mystiske fyr og den kønne pige der forelsker sig i ham ved første øjekast. Jeg er fan af Twilight, fantastisk serie!
Der er en del ting der går igen i denne bog, desværre, så det er lidt som at læse den samme historie igen :( Det ville være federe, hvis Alyson Nöel kunne finde på sin egen historie i stedet for at lade den ligne andres.
Forsiden er super flot, med et pige ansigt i mørke toner, og så to røde tulipaner. Den er meget trist men også meget smuk. Da jeg viste den til en keg kender sagde hun: "Den ligner Twilight-forsiderne, med det mørke og det røde." Og man må sige, der er en del lighed. Men når alt det er sagt, så er det nu en sød historie. Den er jo meget sød, men jeg tror ikke jeg skal læse resten af serien.

- Bloggeren

Ingen kommentarer:

Send en kommentar