20 september 2013

Sygdom dag 3

Når man er syg ligger man bare i sin seng, har det dårligt og føler at hele verden bare skal skride. Det er i hvert fald sådan jeg har det.
Lige nu er jeg syg og min næse løber i et væk - jeg dristes næsten til at tro, at den har sat sig for at gennemføre et marathon. Suk.
Og jeg er ikke en gang begyndt at tale om min ømme krop endnu. Den gør, at jeg ikke orker at rykke mig. Det giver mig bare lyst at blive liggende i samme stilling en hel dag, hvilket jeg stort set har gjort i to dage.
I dag har jeg endelig kunne gøre noget andet end bare at ligge. Jeg har kunne læse for første gang siden jeg blev syg, for selvfølgelig skulle jeg også få svimmelhed oveni i ømhed og snot! Så ja, i dag har jeg så læst og læst og læst. En anden ting, jeg også har lavet, er at ordne min liste over, hvilke bøger jeg har anmeldt de sidste 3 år og de 100 bøger jeg allerhelst vil læse. Yay!
Så lidt har jeg da lavet her i min rede (betydning: dyne, puder og alt hvad man skal bruge for ikke at kede sig ihjel, når man er fanget i sin seng).
For hvad skal man lave, når man ikke kan lave andet end at ligge ned? Mit forslag er at se Doctor Who! Jeg er blevet fuldstændig vild med den serie, så jeg har fået set de sidste 7 sæsoner, bare rolig ikke på 3 dage, jeg har faktisk kun se den aller sidste. Og nu sidder jeg og kan ikke finde ud af hvad jeg nu skal gøre med mit liv indtil næste sæson kommer ud! What to do? Jeg kunne jo selvfølgelig bare starte på en ny serie, men hvilken? Og så er der selvfølgelig Torchwood (en spin-off)? Hvad synes I?
Hvad med jer, er I også blevet smittet af den onde sygdom der er på omgang lige nu? Det håber jeg ikke. Og hvis i er, hvad vil i foreslå mig at lave? Jeg keder mig helt viiildt!
- Anna
Jeg ejer ingen rettigheder til dette billede,
alle rettigheder tilhører dette site viewallpaperHD

12 kommentarer:

 1. Doctor Who.. Jeg har prøvet, men kunne simpelthen ikke blive fanget af dem :/ Jeg har endda prøvet op til flere gange.

  Og hold da op. Jeg har faktisk læst 21 af dine udvalgte 100 bøger. Det er jeg ret overrasket over! :)
  Jeg har faktisk lige læst The Truth About Forever i forbindelse med en virtuel bogklub - måske var det noget for dig? :)Du får i hvert fald lige linket:
  http://www.youtube.com/watch?v=8sl3EILhIsw&feature=share&list=UU-j5Ie3bY8_er89DcwIlO5w
  -Og så i øvrigt god idé med sådan en hjemmelavet liste. Måske skulle jeg også få mig sådan en. Jeg kører ret hurtigt død i de der "de her SKAL du bare læse"-lister..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg rigtig ked af at høre, for det er faktisk gået hen og blevet min yndlingserie :( Men alle kan jo ikke have dem samme smag i alt vel?? Og apropos smag; jeg har det præcis på samme måde omkring de der lister, derfor har jeg sat mig ned og skabt min egen, bla fra de der "de her SKAL du bare læser"-lister. Og endnu en ting der gør, at jeg har får gennemført det er, at den nu er offentlig. Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg føler, at når jeg sender noget ud i verden, føler jeg sig mere forpligtet til at gøre det?
   Btw, det link du vedlagde. Jeg er ret vild med den booktuber! Jeg er generelt meget på youtube og ser flere booktubers, men hende her kendte jeg slet ikke, så tak for introduktionen :)
   - Anna

   Slet
  2. Jeg har også bestemt ikke at hade på den, men bare acceptere, at det ikke lige er mig :-)
   Jeg tror du har ret, for let's face it, jeg får aldrig læst alle de klassikere jeg burde. Jeg må igang og få lavet en selv! Ja. Nemlig.
   Åh hvor godt. Hun er min absolut yndlings! :-D del endelig, hvis du ellers ser noget godt :-)

   Slet
  3. Jeg er ret vil med en booktuber der hedder Polandbananas10, jeg har faktisk haft en af hendes videoer i et af mine indlæg... Hun er mega nice og MEGET energisk :)
   - Anna

   Slet
 2. Jeg ELSKER Doctor Who! Og du skal helt klart begynde på Torchwood, som godt nok er meget mere "mørk"/voksen i det, men også super spændende! :D Hvilken Doctor kan du så bedst lide, og glæder du dig til 50års jubilæet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. DW er jo også en af de fedeste serier der er fundet på! Personligt kan jeg bedst nummer 10 og 11 - altså af dem jeg har set (har set nr 1, 9-11) Jeg har virkelig svært ved at vælge mellem mellem de to, men hvis nogen tvang mig til at vælge, vil jeg nok sige nr 11. Der er et eller andet over den måde Matt Smith bare bruger sin krop på, jeg kan godt forstå Rory :P Nr 11 er jo klart den mest sexede og excentriske af dem alle. Okay jeg tror vist alligevel jeg har en favorit.
   Det bedste af det hele er jo at han er med i jubilæumsafsnittet sammen med den nye doctor, hvilket jeg glæder mig helt vildt til at se. Det bliver jo mega nice at se hvordan de vil præsentere Peter Capaldi i serien :D Weeeeeee :D

   Slet
  2. P.s. jeg er faktisk begyndt på Torchwood og er det bare mig eller er der mange af personerne der går igen? Jaja Harkness kender man jo, men der er Gwen fra The Unquiet Dead og Tosh, der er med i Aliens of London. Og så er de selvfølelig også med meget senere, men det vil jeg ikke nævne noget om, hvis jeg nu komme til at ødelægge noget for nogen ;)

   Slet
  3. Jo der er flere gengangere, hvilket bare er så fint! Min favorit er jo 10, men det var også ham jeg så først :) glæder mig også rigtig meget til at se, Peter Capaldi, som er super cool, tror han bliver så fantastisk som Doctoren! :D

   Slet
  4. Ja, ik?? Glæder mig så meget til at se ham i action :D
   Og jeg tror du har ret, det er ofte den første Doctor man ser, som man knytter sig til. Inden jeg begyndte at se serien, havde jeg allerede set nogle små klip med Matt Smith så jeg sad bare og glædede mig til at se ham komme ind i serien :) Men Christopher Eccleston er nu min første rigtige Doctor, der medvirkede i den første sæson jeg så.

   Slet
  5. Ja det skal nok blive godt! :)

   Slet
 3. Åh din stakkel! God bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Aaaw tak, er nu kommet op igen og er sort of frisk :)

   Slet