05 maj 2015

TTT - 10 bøger jeg nok aldrig kommer til at læse

Jeg er ikke vild med at blackliste bøger før jeg overhovedet er begyndt på dem. Det føles hyklerisk at gå mod alle bognørders evige mantra: "Don't judge the book by its cover" - et mantra vi faktisk har formået at få ført ud i mere eller mindre daglig tale gennem tiden, haha! Så skal vi ikke vende den om til noget mere positivt? Lad os i stedet kalde den '10 bøger som jeg helt sikkert kommer til at læse en dag' og dele glæden ved gode forhåbninger.

1. Stolthed og fordom af Jane Austen

2. Kongernes Kamp af George R. R. Martin

3. Stormfulde Højder af Emily Brontë

4. Den lille Prins af Antoine de Saint-Exupéry

5. Brave New World af Aldous Huxley

6. The Picture of Dorian Grey

7. 1984 af George Orwell

8. The Bell Jar af Sylvia Plath

9. Romeo og Julie af William Shakespeare

10. Dræb ikke en Sangfugl af Harper Lee

Ja i know, det var en kæmpe bunke klassikere, så man kan vel egentlig sige at de er obligatoriske...sort of. Eller hvad siger I? Hvilke tanker I om ugens tema? Hvilke bøger ville I vælge?

6 kommentarer:

 1. Så kan jeg røbe, at du helt sikkert har nogle gode læseoplevelser i vente :D
  Jeg har ligesom dig det lidt svært med negative lister - jeg foretrækker altså de positive. Men jeg kunne sikkert godt finde frem til en række chick-lit-bøger og romancer, som ville ryge på listen. Jeg bryder mig bare ikke om at blackliste bøger decideret og kan ikke se noget behov for det.

  Mvh.
  Den lille Bogblog - www.denlillebogblog.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis, det der med at sige aldrig til noget har det med at give en boomerang-effekt.
   Nu glæder jeg mig da bare endnu mere til at læse dem!! Hurra for det! :D

   Slet
 2. Jeg føler mig snydt af din titel, men der er så mange gode bøger på den liste, så det er okay. :) I øvrigt vil jeg ikke påstå, at de er obligatoriske — men jeg forstår, at man kan føle de er det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahah! Det er jeg da ked af, sådan at skuffe med en titel :S Sorry! Men ja præcis, folk taler konstant om dem, så de begynder at virke obligatorisk, frem for det modsatte.

   Slet
 3. Jeg så overskriften og derefter Stolthed og Fordom og der lød et helt gisp fra mig, inden jeg opdagede, at du havde vendt den rundt til 10 bøger, du helt sikkert kommer til at læse :D Jaja man er vel Austen fan ;)

  Jeg har også 1984, Den lille Prins, The Bell Jar og Dræb ikke en Sangfugl på min læseliste. Stolthed og Fordom, Picture of Dorian Gray og Romeo og Julie skal du glæde dig til! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahah! Hvor er er det godt at høre at jeg har kunnet drille folk lidt med den lidt misvisende overskrift ;)

   Uh, så vil jeg glæde mig til vi begge har læst bøgerne, så kan vi snakke om dem bagefter :D

   Slet