23 april 2014

Glædelig bogdag!

Jeg er normalt imod mærkedage, da jeg synes de er for overvurderede, men jeg har dog et par undtagelser. I dag er det den internationale bogdag og sikke en god ide til en mærkedag! Og det er der  to grunde til; alle os bognørder har en dag hvor vi kan fejre vores ultimative og alle må finde sig i det for mærkedagen er officiel og endda startet af UNESCO. Woopwoop!


Så lad os alle samle os om en af de ting der har ført os sammen og lad os alle nyde det i dag. Jeg personligt har planer om at droppe lektier og afleveringer denne ene dag for at fordybe mig i endnu et dejligt eventyr skrevet af en skøn forfatter.

Mit ønske for i dag er at alle finder et rart sted og og en god bog. Derfor er mit eneste spørgsmål kun, hvad skal du læse i dag?
- Anna

8 kommentarer:

 1. Jeg har tænk mig at starte på Belinda Bauer: Mørkets Ansigt :-)

  Glædelig Verdens Bogdag til dig også :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg kender faktisk slet ikke den bog. Hvad handler den om?? :)

   Slet
 2. Jeg er i gang med "Fire and Flood" som jeg virkelig håber at få gjort indhug i i dag. Har været arbejde, men vi var hurtigt færdige, så har fået foræret nogle ekstra timer til fritid. :P Pt virker en lur dog meget mere tiltalende, må jeg indrømme ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det kan jeg godt forstå. Det må jeg indrømme at jeg også har. Meeen det kunne nu også være ret nice at få læst lidt mere i dag :D

   Slet
 3. Åh, sådan en yndig idé med en bogdag. Tid til at hylde noget så fantastisk som bøger, læseeventyr og storslåede oplevelser. Selv bruger jeg dagen på at læse "Daniel Deronda" af George Eliot.

  Glædelig bogdag til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Jeg kan ikke være mere enig med dig i fohold til at hylde bøgernes storslåede magi.

   Slet
 4. Jeg er ikke kommet så langt i den, da der kom en perledug i vejen hehe (den skal være færdig til næste år og jeg er næsten halvejs :-P) Men den har fået okaye anmeldelser efter hvad jeg har kunne læse mig til.

  Så du får da lige bagside teksten direkte fra Forlaget Jentas hjemmeside:

  Shipcott, Somerset, England, midt i den triste vinter – en landsby, hvoringen fremmed kan færdes uden at blive iagttaget. Shipcott i den dystre midvinter: et tæt sammenknyttet samfund, hvor ingen fremmed forbliver ubemærket. Så da en ældre kvinde bliver myrdet i sin seng, bliver landbetjenten Jonas Holly dobbelt chokeret. Hvordan kunne nogen komme ind, dræbe og ikke efterlade sig nogen spor?

  Jonas føler sig kørt ud på et sidespor, da efterforskningen bliver snuppet fra ham af en ubehagelig, overordnet politimand. Er hans første mordefterforskning forbi, før den er begyndt? Men det ender ikke her for Jonas, for nogen i landsbyen giver ham skylden for tragedien. Nogen synes ikke, han passer sit arbejde. Og så bliver denne hån til alvorlige trusler. Blændet af voksende paranoia, den vedholdende sne og bekymring for sin egen invalide hustru kaster Jonas sig alene ud i en forvirrende jagt. Men truslerne holder ikke op – og det gør morderen heller ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det kan jeg godt forstå. Det lyder da ellers som en helt ok krimi. Jeg er især helt vild med at den foregår i England (jeg har en eller anden vild obsession af det land) :D

   Slet