13 februar 2015

Læs for en god sag


Den 15. februar er det den internationale børnekræftdag og i den sammenhæng har Line fra MoonStarwolf's Bokverden fundet på en måde at vi bogbloggere kan deltage i at sørge for mere opmærksomhed til denne forfærdelighed. Læsemarathonet Les for en god sak foregår hele dagen den 15. februar og ideen er ikke at ruinere os alle og skabe fokus på den mængde penge vi hver især donerer, nærmere at skabe opmærksomhed på de der forsøger at gøre en forskel.

Du kan selv bestemme hvor meget du giver og hvor længe du vil læse for sagen. Det handler bare om at være med og at få endnue flere med. Om det er 1 krone per side, 10 kr per kapitel eller måske 100 kr per bog. Det er fuldstændig op til dig, det vil bare være fedt hvis du vil deltage. Som Line siger; "Det vigtigste er at vi står sammen. Hvis vi er mange der hver giver lidt, bliver det meget til sidst og vi er med til at gøre en forskel."

Line bor i Norge og der hedder foreningen Barnekreftforeningen, i Danmark har den et andet navn; Børnecancerfonden. Ideen er den samme - at hjælpe børn (og deres familier) der lever med kræft. Det handler ikke kun om det videnskabelige men også om at finansiere de såkaldte forkælelseslegater, der sørger for at børnene får mulighed for underholdning og ture.

Vælger I at deltage kan I sprede ordet om Lines læsemaraton Les for en god sak via #lesforengodsak, selv hvis ikke selv deltager må I rigtig gerne sprede budskabet om sagen via samme hashtag.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar