02 august 2015

Tilbageblik: Juli

Juli er kommet og gået for denne gang og nu har august gjort sit indtog, hvilket betyder at det er tid til et tilbageblik til sidste måned. Og hold da op en måned det har været! Med min fødselsdag og sommerferie har måneden været fyldt med masser af bøger. Sommerferien i år stod i badeferiens tegn i mine bedsteforældres lejlighed på Mallorca. Og som alle ved betyder badeferie mulighed for masser af læsning på stranden. Hvilket også er hvad der skete for mit vedkommende...heh. I hele juli har jeg læst 9 bøger (well, en af dem er en tegneserie, men vi lader som om det gælder som en bog):


Måneden har ikke kun været fed læsningsvist. Den har også været været fyldt med nye bøger. Hele 23 nye, lækre bøger er flyttet ind hos mig, enten på min bogreol eller på min kindle. Flere af dem er gaver fra da jeg fyldte 19, mens flere af dem jeg har købt har været til min kindle så vægten på min bagage ikke ville være alt for høj:


 Hvordan har jeres måned set ud? Har I fået læst en masse?

3 kommentarer:

 1. Jeg synes at min måned har været okay - når man tager alt i betragtning. Jeg har nået at læse 4 bøger, som har været en blandet oplevelse. Men jeg ville dog ikke have været foruden! Men nøj!!!, hvor er jeg misundelig på din Harry Potter-boks! Deler du ud af den? :P

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder da meget godt! :D (desværre, men havde jeg mere end et var du de første til at modtage det <33 hihi)

   Slet
 2. Sikke nogle lækre bøger - både dem du har læst og dem du har købt/fået! :D

  Juli var semi-ok læsemæssigt, jeg fik ikke læst vildt meget (synes jeg i hvert fald ikke selv), til gengæld var et par af bøgerne så lidt tykkere end hvad jeg plejer at kaste mig ud i. :)

  SvarSlet