22 august 2015

Bibliopolium - Waterstones/PiccadillyJeg har været i en del lækre boghandlere gennem de sidste par år og på et tidspunkt slog det mig at det ville være en super god ide at dele disse skattede steder med andre, der er lige så bogglade som jeg. Derfor kom jeg på Bibliopolium (lat. boghandel). Ca. en gang om måneden vil jeg vise en ny boghandler frem enten fra København eller udlandet - nogle gange vil det blive oftere, andre gange sjældnere.

Endnu en gang bliver det londoniansk. Butikken er Waterstones ved Picadilly Circus. Det første du med sikkerhed vil tænke er: "Den er jo enorm!" Og ja, ja det er den. Med sine otte etager er det den største boghandel du kan opleve i Europa - på godt og ondt. De mange etager er næsten for meget af det gode, for det bliver næsten umuligt at orientere sig, fordi man som førstegangsbesøgende/turist/fanatisk bogentusiast VIL. SE. DET. HELE! Hvilket i den grad er umuligt, medmindre du selvfølgelig har planer om at bruge det meste af din dag derinde.

Jeg valgte personligt bare at vandre lidt rundt på nogle få etager og mest kigge på ungdomsafdelingen samt cafeen (hvilket altid er sjovt og meget anbefalelsværdigt i alle boghandlere om de er skønne eller ej) og en af de nederste etager, hvor der var en farvesorteret gavebutik, eller det tror jeg butikken var. Og det var i den grad rigeligt, for der er konstant alt muligt at kigge på, bagsider at læse og nye afdelinger at opdage. Noget af det allerbedste jeg fandt ud af denne Waterstones har en masse forskellige, vildt spændende events hele året igennem. Alt fra bogsigneringer med de store forfattere til diverse bogrelaterede oplæg igen ofte med forfattere men det virker også som andre er velkomne.

Alt i alt, en lækker butik med alt hvad boghjertet begærer, men sørg for at tanke op med energi inden og have en flaske vand med dig, så du ikke går kold i mens du går rundt på etagerne.


12 kommentarer:

 1. Åh sådan en skøn boghandel med SÅ mange bøger, man bliver altså lidt overvældet. Jeg ender altid med at bruge elevatoren en del, fordi jeg ikke orker trapperne :D

  SvarSlet
 2. Instant love! ♥
  Jeg tøt slet ikke tænke på, hvor mange timer jeg kunne bruge i den butik :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. For slet ikke at nævne penge ;)

   Slet
  2. Ja, dem taler vi slet ikke om, hehehe! :D

   Slet
  3. Nope, det ville være en dum ide ^_^

   Slet
 3. Det er en dejlig boghandel! :)
  Strategien med kun at tage nogle af etagerne var også klart det der virkede bedst for mig, da jeg var der (og især hvis man har nogen med, som ikke er så boginteresserede, at tage hensyn til :p )
  Men helt sikkert et besøg værd, hvis man er i London!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så enig! Heldigvis var jeg alene, så jeg behøvede ikke at please andre mht. farten, men selv med kun et par etager ved et besøg, virker det jo næsten uoverskueligt fordi så står man overfor valget om hvilke etager man helst vil se :/

   Slet
 4. Åh, jeg elsker den boghandel! Jeg kunne faktisk næsten flytte derind jo :'D

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal vi ikke slå et telt op mellem nogle af reolerne og bo der til vi bliver opdaget?? <3

   Slet
 5. Hold da op, hvor lyder det overvældende! 8 etager?? Jeg ville jo fare vild!
  Heldigvis er det da i blandt en masse flotte bøger, men wauw!

  SvarSlet
  Svar
  1. man kan vel aldrig rigtig fare vild mellem bøger, vel? Hihi <3

   Slet