04 december 2011

Decemberbogen: Nightshade 2: Ulvebaner

2. SØNDAG I ADVENT

Serien Nightshade har
nok nogle af de mest
fantastiske og smukke
forsider overhovedet.
OBS: DETTE ER EN 2'EREN AF NIGHTSHADE, VIDERE LÆSNING ER PÅ EGET ANSVAR


Titel: Ulvebaner (Nightshade 2)
Forfatter: Andrea Cremer
Handling: Calla er kommet til søgerne efter kampen i biblioteket i Vail. Den første uge ligger hun og kommer sig efter en af søgerne ramte hende med en af de giftige pile. Imens er Shay alene med alle søgerne. Da Calla vågner, bliver hun straks nervøs og bange, hun er helt alene et fremmed sted, med kun en hun kender, Shay. Hun savner sit kobbel, familie og hjem. Men med Shay ved hendes side begynder hun at samarbjede med Søgerne om et oprør mod de onde og dominerende Vogterer.
Rating: ***** (5 stjerner)
Fordi: Ulve, kærlighed, spænding, dejlige fyrer, dette er den nye Twilight, bare endnu bedre. Calla er splittet mellem forventninger og kærlighed, og hun kan ikke finde hoved og hale i det. Og i den verden hun lever i er der ikke tid til at skalte og valte. Det er fantastisk at læse om, og selv når man ikke læser, kan man næsten ikke tænke på andet. Hvad kommer der til at ske om 10, 20 eller 100 sider? Hvad gør Calla nu?
Det er ret cool at læse om en pige der er så vild og sej, og så alligevel skal have et kram lige så ofte som alle os andre. Det giver helt klart stof til eftertanke, om folks facader og kendte "uopnåelige" personer. De er som os, dem alle, med meget få undtagelser, og det er egentlig en meget rar tanke. Vi er er alle mennesker!
Tilbage til sporet: Sproget er nemt og det glider bare afsted. Der er ikke rigtig nogle sætninger som er svære at forstå, hvilket er fantastisk.
Karaktererne er gennemførte, der både den onde, den glade og den fjollede. Alle de karakterer giver god blanding af hele følelsespalletten.

1 kommentar:

  1. Super fed blog! Er lige blevet fast læser. Håber du også vil blive det af min :-)

    http://luanahg.blogspot.com/

    SvarSlet