24 december 2011

Magikerens Lærling 3


JULEAFTEN

OBS: 3'ER
Titel:
Opdagelsen - Magikerens Lærling 3
Forfatter: Trudi Canavan
Handling: Den sarkanske krig er ved at spidse til, og det kan mærkes på troldmændene i hæren. For hver dag der går kan det tydeligt mærkes at det endelig slag kommer tættere og tættere på at blive en realitet.
Men er dette ene slag nok til at sørge for at sarkanerne ikke kommer ind i Kyralia igen, eller skal man gå ind i Sarkana og gøre Sarkana til en del af Kyralia? I hvert fald har de kyraliske troldmænd brug for al den hjælp de kan få fra de omkring liggende lande.
Rating: ***** (5 stjerner)
Fordi: Slutningen på en utrolig triologi, og sikke et brag af en finale. Jeg havde svært ved at ligge bogen fra, hvilket resulterede i at jeg var som en zombie hele ugen, da jeg først lagde bogen fra mig 1 hvis ikke 2 timer efter det tidspunkt jeg plejer at sove. Men jeg må sige, at jeg ikke har fortrudt det, da den sluttede så fint og godt som man kunne forvente, dog med nogle fantastiske twist på vejen mod enden.
Stara var også med her, men hende hørte man desværre ikke så meget til, som man kunne ønske sig. Og her finder man også grunden til at hun overhovedet er med i bøgerne.

Jeg kan helt ærligt sige, at hvis I ikke allerede er i gang, så begynd at læse serien

- Bloggeren

1 kommentar:

  1. Intressant blog!.
    Kig gerne forbi min?;

    elskershopping.blogspot.com

    SvarSlet