24 december 2011

Magikerens Lærling 2

JULE AFTEN


OBS: 2'ER
Titel: Invasionen - Magikerens Lærling 2
Forfatter: Trudi Canavan
Handling: Sarkanerne  er trængt ind i Kyralia, og de kyraliske troldmand er lige bage dem, de prøver at få fat i sarkanerne. Desværre kommer de altid for sent. Til at starte med er kyralierne meget få, og Tessia er den eneste pige. Jo, længere tid sarkanerne er i landet, jo flere troldmænd kommer der til.
Hver gang de kommer til en ny landsby, ser de nye eksempler på sarkanernes ondskab, Tessia prøver at gøre noget for de få overlevende, og hun eksperimenterer med magien.
Samtidig er Jayan blevet flinkere, og det gør det meget nemmere at være sammen.
Man møder også pigen Stara, der har boet i Elyne med sin mor, men nu har hun fået lov til at tage til hendes far der bor i Sarkana. Hun har altid hjulpet sin mor med at passe farens forretning i Elyne, og hun regner med at hun også kal hjælpe til i Sarkana.
Rating: ***** (4 stjerner)
Fordi: Jeg har læst hele serien (anmeldelse af 3'eren kommer 24/12-2011, kl 12:30), og denne bog er kun skrevet for at Trudi kan bygge ovenpå med 3'eren. Den bruges simpelthen som forklaring på de ting der sker inden den endelige afslutning i triologiens slutning.
Dette gør den hverken dårlig eller ligegyldig under læsningen, det er først når man har læst hele serien og tænker tilbage at det går op for en. Der sker så meget og man er hele tiden underholdt, så man lægger kun mærke til at bogen er slutning kommer tættere og tættere, for fortællingen flyder bare derud af. Klar til den næste bog.

- Bloggeren

Ingen kommentarer:

Send en kommentar