01 december 2011

Decemberbogen: Skyggeporten

VELKOMMEN TIL DECEMBER

Titel: Skyggeporten
Forfatter: Lene Kaaberbøl
Handling: For syv år siden forsvandt Annas mor. Anna troede bare, at moren ikke ville være sammen med Anna og hendes far. Men en dag hører Anna, hendes mor råbe om hjælp, inde i hendes hoved.
I skolen er Anna den mærkelige, outsideren og mobbeofferet, fordi hun er stum pog har en edderkop tatoveret på den ene hånd. Hver dag sørger en dreng, Ivan, for at Anna ved, at hun er anderledes. En dag går han så langt, at han låser hende inde i skolens fyrrum.
Rating: ***** (5 stjerner)
Fordi: Der er helt sikkert en grund til at en af danmarks førende forfattere, Lene Kaaberbøl, har skrevet en denne bog, det kan muligvis være, fordi en del af bogen handler om et ret stort issue i DK, mobning. Denne form for mobning der findes i denne bog, er en af den grummeste former af slagsen. MEN det er en realitet for flere unge og børn flere steder i DK, hver dag. Og jeg syntes, at det er fedt at en sådan stor forfatter også belyser emnet på sådan en flot måde.
Bogdronningen Lene har jo et meget flot sprog, og det glider bare derud af. Flot, flot, flot. Kaaberbøl forstår at holde på publikummet, hun sørger for, at man lige fra første side til sidste side er 100 % fanget, USA kom igen, DK har nogle lige så, hvis ikke bedre, forfattere.
Jeg er så vild med den, så vild at jeg har købt den.

Kan kun anbefales!

- Bloggeren

Ingen kommentarer:

Send en kommentar