07 oktober 2013

En af de bedste lørdage jeg har haft

Halløj igen! I dag vil jeg ikke fortælle om hvor nedern det er at være syg. Næææ, jeg vil fortælle jer om, hvor heldig jeg var lørdag.

Lørdag morgen stod jeg alt for tidligt op, taget i betragtning af at weekenderne er til søvn, så er kl 9 faktisk tidligt. Og omkring kl 11 fik jeg fundet min iPhone og skyndte mig afsted mod Bogbloggertræf 2013.
Jeg har ivrigt læst om de andre træf der har været og drømt om at komme med til et af dem, og endelig lykkedes det! Det var en af de fedeste oplevelser jeg har haft!
Vi startede ud med at spise en rigtig skøn frokost sammen (point til Katja for at have stået for den mega lækre buffet), og jeg tror især at den pulled pork, der var blevet lavet, vakte stor lykke hos mange - jeg synes i hvert fald den var mega god.

I kender vel alle Jeopardy? Well, der var blevet forberedt et BOGJEOPARDY med diverse emner, der sjovt nok omhandlede bøger. Det var simpelthen så dejligt, aldrig har jeg oplevet så mange bognørder samlet i et rum, faktisk aldrig så mange mennesker, der kan svare på så mange bogrelaterede spørgsmål. Det gjorde mig så glad.
I pausen mellem runde 1 og 2 blev der sat kage frem. Og wow! Der var så mange forskellige slags kager. Der var en af de bedste brownies jeg har smagt, cookies, bitte små søde muffins, en slags tiramisu med bær, hindbærsnitter og gammeldags æblekage (som var det eneste jeg ikke fik smagt, for da jeg nåede til det den kunne jeg simpelthen ikke få mere ned, da jeg nok havde spist lidt for meget...)
Tak til hold 1/hold da helt op for at være så seje og vinde sammen med mig. Det kan godt være at vi ikke kunne svare på hvert eneste spørgsmål, men vi var hurtige. Yay! Og for vores hurtighed fik vi en rigtig fin 1. præmie, som i kan se på billedet herunder.


Som i kan se er mine nye ejendele
allerede flyttet ind i min bogreol

Tak til Gyldendal for første bog i Games of Thrones-serien og et par høretelefoner, som utvivlsomt skal bruges når jeg skal lytte til lydbøger på Storytel, hvor vi fik et gavekort til alle deres lydbøger i 14 dage. Apropos gavekort så fik vi også et gavekort fra MovieZoo. Også tak til naturesource.dk for the og Avilda, der også sendte nogle bøger med og her vil jeg takke for de tre første bøger i serien Drømmeværelset. Og fabel-a.dk for at støtte selve arrangementet sammen med nemlig.com (der også bidrog med et gavekort).
Til sidst vil jeg takke alle de søde blogger-piger for at være skønne og hyggelige hele dagen, det var rigtig dejligt at bruge den sammen med jer. Og til allersidst så et helt specielt stort tak til Katja, der har stået for det hele, hvilket er virkelig, virkelig nice gjort!

- Anna

Katja · Marie · Katja · Xenia · Sabrina · Rikke · Gitte · Sabina · Andra · Tanja · Ingrid · Maja · Karin

14 kommentarer:

 1. Juhuu, tillykke med førstepræmien! Og tak for en hyggelig dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og selv tak - det var jo en rigtig skøn dag :)

   Slet
 2. Selv tak for en rigtig hyggelig dag. Det var dejligt at møde dig og skønt at høre du kunne lide vores lille træf af bognørder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, bognørder er jo altid skønne at møde, men det er sjældent at man møder så mange på en gang. Det var overvældende...på den gode måde :)

   Slet
 3. Det var simpelthen sådan en skøn dag! :) Jeg nød det. Og hvor var det også hyggeligt at hilse på dig :)

  SvarSlet
 4. Selv tak for en virkelig hyggelig lørdag! Det var så sjovt at møde så mange glade mennesker og spise lækker mad og bare snakke bøger til langt op ad dagen. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Især når det er så sjældent at man er sammen med SÅ mange der rigtig gerne vil tale om bøger. Det var mega nice :D

   Slet
 5. Tak og i lige måde! Det var super skønt at møde dig :D Jeg håber at vi ses igen, til et andet træf. Jeg kan se at du har mit link. Så jeg linker også lige dig på min blog :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg også :) Forresten jeg er helt vild med de billeder du har lagt ud

   Slet
 6. Jeg siger også tak. Det var rigtig hyggeligt :) Det var rart at møde dig :)

  Jeg snupper også dit link :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det var det da, jeg glæder mig i hvert fald til et kommende træf :)

   Slet
 7. Selv tak, det var super hyggeligt at møde dig. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var jo generelt rigtig hyggeligt :)

   Slet