02 oktober 2013

Rygter

Titel: Rygter (Luxe #2)
Originaltitel: Rumors
Forfatter: Anna Godbersen
Forlag: Carlsen

Spoiler Alert!
Handling: Der er gået to måneder siden Elizabeth Holland, en af de mest vellidte piger hos New Yorks overklasse, omkom i en ulykke og hendes bekendte sørger over tabet.
Af den grund har den ældre mrs. Holland kun en datter tilbage og satser derfor alt på Diana, så familien fortsat kan leve et anstændigt liv, eller måske rettere et liv som der holdes i familien Hollands omkreds. Men Diana vil egentlig bare være sammen med Henry, Elizabeths forlovede, men Henry bliver ved med at afvise hende. Han tynges nemlig med skyldfølelse over Elizabeths død. Den eneste der kan se en mulighed i denne sorg er Penelope Hayes, Elizabeths bedsteveninde. Hun går endnu en gang efter Henry, koste hvad det vil.

Bedømmelse: ***** (4 stjerner)
Anmeldelse: Det er som om man kommer ind til personerne på en helt anden måde. I ved, som om man kender dem bedre i denne bog. I denne her bog begynder man at føle sig som en insider i stedet for at være den nye, der lige er kommet ind til New York. Og det er en rigtig rar følelse.
Sjovt nok er det lidt den samme følelse jeg fik i Gossip Girl, og altså det er jo ikke ligefrem fordi de to serier ligger langt fra hinanden. Selvom det foregår med hundrede års mellemrum. Men jeg er en stor fan af GG, så for mig gør det ingenting ;)
Tilbage til personerne; det virker som om Godbersen forsøger, langsomt, at få Elizabeth ud af bogen i gennem den første del af bogen, da man næsten kun hører om Diana, Penelope, Henry og Lina, og Elizabeth er nok den person jeg bedst kan lide i denne og sidste bog, derfor irriterer det mig at vi næsten ikke hører noget hende.
Men alt i alt var jeg godt tilfreds med bogen og jeg glæder mig allerede til at læse næste bog, især pga den cliff hanger, som Godbersen vælger at afslutte bogen med. Mere siger jeg ikke...

- Anna

6 kommentarer:

 1. Åh altså, det overdådige cover alene giver mig lyst til at læse den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik :D Det var også noget af det, der gjorde mig vild efter at læse den og så er det ikke en helt dum bog. Win! :)

   Slet
 2. Åh, de covers er SÅ fine ... Men jeg læste den første bog, og det er bare tid af mit liv, jeg aldrig får igen. Desværre. Nej, jeg fandt den kedelig og dybt ligegyldig 98 % af tiden. Var vildt skuffet, og har ikke læst resten. Men det gipper i mig, hver gang jeg ser det smukke ydre. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de smukke forsider er helt klart noget af det der gør at man får lyst til at læse i hvert fald første bog - det var faktisk også min grund til at hive første bog ned af bibliotekshylden <3

   Slet
 3. Hej Anna, tak for i går og tak for stærkt sammenhold på Hold da helt op! Nu kom jeg også forbi og fik set din blog. Smider dig på min blogroll :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak, i lige måde :) Det var super nice at se jer alle sammen i virkeligheden, når jeg nu har læst jeres blogge osv :)

   Slet