17 oktober 2015

24 timers bogræs

Planen for det her volapyk er at fortælle jer om at jeg har bestemt mig at tilslutte mig mange af de andre bogbloggere og være med i Dewey's Readathon. Hurra!
Som nogen af jer nok kan huske var jeg nødt til at trække mig relativt tidligt sidste år på grund af en ret heftig hovedpine, hvilket jo var vildt ærgerligt. I år har jeg derfor været på apoteket og har sørget for at have rigeligt til at holde både kvalme og hovedpiner væk fra min læsehule.

Men det er bestemt ikke noget der holder mig væk et år senere. Nææ, det stik modsatte. Frem til kl 13 i morgen, søndag, vil jeg holde jer opdateret på hvad der sker i årets læsehule herunder:

11.02 - Jeg er oppe og fyldt med morgenmad. De næste par timer består i at finde ud af hvilke bøger der skal læses de næste 24 timer.

13.39 - Bøgerne er nu udvalgt og vil blive afsløret i løbet af de næste 24 timer, i det tempo de bliver læst


14.00 - Nu begynder det! Jeg har siddet klar med min bog og ventet spændt på at tallene skifte.

15.18 - Første bog er læst. Helle Rydings nye bog Trolddom og Falkefjer. Ikke nok med det at den ver den første læste bog for mig til dette readathon var det også min Ryding-debut.
- En kort tank om bogen: Det var en meget hurtig læst bog, men da ikke helt dum.


16.01 - Efter lidt bloggersafari og nedskrivning af tanker om Rydings bog er jeg nu ved at gøre mig klar til at begynde på næste bog. Jeg tror også jeg henter mig noget frokost inden bogen findes frem. Min mave knurrer og min koncentration bliver nok også bedre.

16.59 - Jeg har fortæret min frokost i en fart jeg ikke vidste jeg kunne mønstre (jeg er normalt en snegl til at spise). Nu har jeg læst Hans og Grete som er et eventyr jeg i forvejen elsker, at denne udgave er genskrevet af Neil Gaiman gør det bestemt ikke mindre skidt.
- En kort tanke om bogen: Jeg elsker Gaimans forfatterskab og de danske streger der er knyttet til bogen er helt klart passende!


17.41 - Jeg skriver noter til fremtidige anmeldelser af de bøger jeg læser inden for disse 24 timer mens jeg hygger mig med en kop kakao. Dertil kommer så Gittes hashtag på instagram #readathonbun, som jeg ligegyldigt hvor mig jeg prøver ikke kan være en del af på grund af min nye page-frisure. Her er et par billeder af min utilfredshed over længden (og på ingen måde Gitte - det er en super fed og sjov ide!):


19.14 - Min søster kommer ind på mit værelse; "Anna, har du en bog jeg kan læse i engelsk? Den jeg har fået på skolebiblioteket er for kedelig". Hun kender mig godt, for selvfølgelig lægger jeg min bog fra mig (Natulv af Cecilie Eken, på side 68) til side og går i krig i med udfordringen. To minutter senere forlader hun mig med Lola and the boy next door i favnen.

21.35 - And we are back! Efter en lang aftensmad i selskab med min familie og castet fra Downton Abbey ender min næse endnu en gang i bøger. Jeg er bestemt fan af det her! (på side 92 af Natulv)

21.52 - Natulv er læst færdig. Nu er jeg halvvejs i min læsebunke.
- En kort tanke om bogen: Klart en af de bedre, men mindre havde jeg ikke forventet efter at have haft Sikkas Fortælling som min yndlingsbog i 4. klasse.

00.03 - Efter at have skrevet lidt tanker ned om Natulveg er jeg nu ca. 60 sider inde i min fjerde bog. Her sidst på aftnen og på vej mod de små timer har jeg fundet nostalgien frem sammen med en hvis Anne Shirley. Derudover er har jeg lige indledt en jagt på popcorn, så jeg kan i bedste Anne-stil forestille mig at jeg er en sørøver på der leder efter en uvurderlig skat. Heh.


02.11 - Side 124 i Anne fra Grønne bakken. Åh, hvor føles mine øjenlåg bare tunge, nu er spørgsmålet om jeg kan holde en time mere eller om jeg skal lægge mig til at sove nu...

09.02 - Efter at være faldet om mellem kl 3 og 4 er jeg vågnet forvirret med lyset tændt og en bog liggende oven på mig og en bunke ved siden af.

11.10 - Jeg er færdig med Anne fra Grønnebakken og begynder for alvor at overveje vigtigheden i at spise morgenmad.
- En kort tanke om bogen: Det var en noget anderledes læseoplevelse end sidste gang, men så igen; jeg er også ti år ældre end sidste gang jeg åbnede den.14.00 - And it's a wrap! Dewey's Readathon er slut for denne gang. Jeg har læst fire bøger til fulde og næsten en femte. Det giver i alt næsten 700 læste sider. Hurra for det! Hvordan gik det for jer der deltog?

25 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til at følge med! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. ÅH, jeg vil også gerne have popcorn! :(

   Slet
 2. Rigtig god læselyst og godt at du har styr på det hoved! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, Gaiman. <3 Og sikke en sød knold (eller forsøg på samme)! :D

   Slet
  2. Hvad er søøøøøøøøvn? :p

   Slet
  3. Det lyder til at dit læsedøgn har været ret fint! Tak for denne gang. :-)

   Slet
 3. Godt, at du har alt til at holde dig frisk! Jeg har selv forsøgt at sørge for det samme, men om det kommer til at virke aner jeg ikke. God læselyst! :-D

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Nu er det lige om lidt, og jeg er så klar til at komme i gang! :)
  Rigtig god læselyst, krydser fingre for at det bliver uden hovedpine! :D

  SvarSlet
 5. Åh, herligt! Det er jo lige om lidt! Jeg glæder mig til at se, hvad du læser :D

  SvarSlet
 6. Super hyggeligt du er med i år, håber hovedpinen bliver væk denne gang. ;0) Jeg glæder mig til at følge dit læsedøgn.

  SvarSlet
 7. Happy readathon! I hope you enjoy your day and your reading.

  SvarSlet
 8. Spændende at du først afslører de bøger du læser, efterhånden som du læser dem!
  Jeg glæder mig til at følge med i din læsning.

  SvarSlet
 9. Vroom - gang i dig :D
  Jeg er spændt på, hvad du ellers vil læse i løbet af readathonen :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
 10. Hello again from your cheering team - I hope that you are enjoying your readathon!

  SvarSlet
 11. Fedt at du læser Neil Gaiman. Han er så skøn.

  SvarSlet
  Svar
  1. På denne side af internettet er vi også fans <33

   Slet
  2. Det er helt forståeligt. Manden er en ordmagiker.

   Slet
 12. Fedt at du lige kunne hjælpe din søster med at finde en (bedre) bog midt i dit eget læseræs!

  Fortsat god Read-a-thon! :)

  SvarSlet
 13. Hello! I'm so glad you could join us today for the read-a-thon! You definitely can't go wrong with Neil Gaiman, he's one of my favorites! I hope you're having a great time! -- Shaunie Team Dogwood

  SvarSlet
 14. Hope you're having a great readathon!! I hope to read Graveyard Book by Gaiman later today...maybe. He's a readathon favorite of mine. Enjoy!! :)

  SvarSlet
 15. I hope that you're enjoying your readathon :)

  SvarSlet
 16. Wauw, i'm so overwhelmed by all the wonderful comment i've gotten in the last 24-30 hours. Thank you! <33

  SvarSlet
 17. Hvor er det sejt, at du har fået læst så meget! :-) Godt gået.
  Og tusind tak for denne gang. Det har virkelig været en fornøjelse at følge med.

  SvarSlet