02 oktober 2015

Tilbageblik: september

Åh, hvor har denne måned dog været vild! Aldrig har jeg deltaget i så mange arrangementer for bogbloggere som i denne måned - måske endda for sæsonen og vi ved alle at efteråret står i bøgernes og bogarrangementernes tegn. Ikke nok med at jeg for en gang skyld har bevæget mig ud over grænserne for min egen blog og fået masser af skønne oplevelser samt minder så er jeg også blevet belønnet med en kæmpe bunke bøger:Jeg føler lidt at dette billede mangler lidt forklaring, for det virker helt skørt at jeg har været ude og købe over hundrede bøger på en måned. Det har jeg bestemt ikke. Flere af dem kommer fra de forskellige arrangementer jeg har deltaget i, I ved; brunchen med Kenneth Bøgh Andersen og så weekendens bloggertræf i Aalborg, samt anmeldereksemplarer. Dem der følger mig på Instagram ved at jeg modtog min studentergave, bokssættet med Penguins Little Black Classics, fra mine forældre fra Amazon et par måneder for sent. Selvom det nu giver mere mening hvordan jeg har erhvervet mig sådan en stor bunke bøger, er det alligevel en åndssvagt stor mængde.

Tilgengæld har min læsning stået næsten stille i denne måned. Tre bøger er det blevet til, dog er jeg begyndt på to andre i løbet af ugen og de er begge ret hurtigt læst. Så kan vi sige tre næsten fire bøger, så mit læser-ego får et lille boost? Det synes jeg vi skal. Forhåbentligt får jeg læst noget mere i løbet af næste måned, så jeg når op på mit mål for året.

Og hvad med jer? Hvordan har jeres måned set ud? Har I læst nogle gode bøger eller måske fået nogle lækre skatte? Har I oplevet noget godt?

1 kommentar:

  1. Øj, hvor er Penguin-boksen bare fin! Og du har ret, hvis ikke man kender baggrunden for alle bøgerne, så virker det utrolig voldsomt med alle dine nyanskaffelser! :P

    SvarSlet